fredag 31 augusti 2012

Pretty Little Liars, 312. The Lady Killer. Sommarfinal.

Ohhh spännande slut! De första 42 minuterna var lite sega men sen så.. GAH!

Hur kunde Emily följa med Nate till en läskig stuga? Och varför hjälpte hon inte Paige? Hon bara sprang därifrån... Så klart var Nate Mayas stalker. Men var det han som mördade henne också?

Älskar hur de byggde upp med en romantisk och fin scen mellan Spencer och Toby och sen ba bang han är med i the A-Team. Om det visar sig att han egentligen är god och bara undercover då blir jag sur och ledsen! Vill att han ska vara riktigt ond! Och givetvis att han ska ha en BRA orsak till att vara det. Men vill inte att de fegar ut.. Brukar oftast vara neej-förstör-inte-fina-de-har-ju-så-fin-kärlek par men har aldrig riktigt gillat Toby tycker mest han är dryg, dåligt skriven och spelad av den sämsta skådespelaren i PLL så gör mig inget. Är snarare glad att de vågade (om han nu inte är undercover och PLL blir så dåligt)!

Hur kunde Caleb lägga ifrån sig pistolen? Hallåeee! Han tittade ju inte ens om Nate var död.. Eller var det Emily som sköt honom? Eftersom Nate låg skadad på golvet och pistolen ganska högt upp borde det ju ha atgit ett tag för Nate att komma åt den och d borde Emily eller Caleb ha hört honom jue... Vill veta vad som hände där uppe! CALEB MÅSTE ÖVERLEVA!

2 kommentarer:

Lina sa...

Jag tror stenhårt på att Emily är delaktig i skottlossningen.

Hänna sa...

Lina: Det hade varit intressant att se. Det borde i så fall betyda att hon är med i the A team och inte gillar att Caleb hjälper tjejerna.. Annars vet jag inte varför hon skulle skjuta sin bästa kompis pojkvän..