söndag 5 augusti 2012

Pretty Little Liars. 308. Stolen Kisses.

Jag kan ju INTE säga att denna serie egentligen är så bra. Men ändå längtar jag alltid mest efter ett nytt avsnitt av just denna serie. Varför? Jo men jag vill ju veta hur det ska gå och hur det ska sluta..

Veckans avsnitt var okej. Spännande att få se Ezras mamma (och få reda på hans egentliga efternamn.. Hört att brorsan kommer snart med..) men hon var allt lite väll elak mot Aria (som var väldigt fin på den där utställningen!). Ezra bestämmer väll själv vad han vill göra med sitt liv och verkar vilja ha Aria i det så.. Inte Arias fel allt med hans karriär. Men slutade med en fin scen mellan Aria och Byron. Det var bra. Var ett tag sen han var med nu (förra gången var kanske när han VAR SÅ HIMLA DUM I HUVUDET och tvingade Aria att be om ursäkt till bruden han varit otrogen med). Tydligen har bruden får jobb på Arias skola nu. Gillar det inte.

Bäst i avsnittet var helt klart ATT CALEB VAR TILLBAKA! Saknat kisen. Och heja honom som kunde knäcka Mayas hemsida, som var väldigt creepy! Dock vad är detta med Spencer? DET FÅR INTE BLI NÅGOT MELLAN DE. Vill ha Hanna och Caleb back together så de här pussarna Hannah håller på att ge Wren funkar inte heller. Sluta nu sa jag.


1 kommentar:

Towe sa...

Gillar inte heller det här med Spencer/Caleb och Hanna/Wren. Awkward! Vill ha Hanna och Caleb tillsammans.