fredag 17 augusti 2012

Pretty Little Liars. 310. What Lies Beneath.

Så nu har jag också sett veckans avsnitt. Börjar hända lite grejor igen. Som detta med överbevakningsmaterialet Spencer fick från kvällen när Maya blev mördad.. Spännande! Vem var det som drog i henne? NÄR SKA DE LÄMNA IN DET TILL POLISEN? Samma med brevet! Bara gört!

Och detta med Hanna och Wren. Awkward! Gillar det icke! Varför var inte Caleb med något i avsnittet? Vill bara ha och Caleb och Hanna, hela tiden! Med sin smarthet (MYCKET SMARTARE ÄN ALLA DE FYRA TILLSAMMANS SKULLE JAG GISSA) kan han även hjälpa dem med A. 

Undra vilka det var som stängde dörren och fönsterna för Hanna och Emily i Kahns stuga..Det tyckte i alla fall jag var läskigt.

Och detta med Emily och Nate, AWKWARD! Lixom vaaa? Du är gay! DU HAR FLICKVÄN! Han är släkt med Maya(eller?)! Du var tillsammans med Maya! Inlaws! Slutaaaa! Särskilt när du visste att Paige skulle komma hem till dig... 

Är lika kär som Ella i den nya snubben.. Han känns dock lite ung för henne men men. Och ganska konstig date i ett klassrum när hela skolan är där.. Hoppas han får vara med länge i alla fall!

Inga kommentarer: