onsdag 3 oktober 2012

White Collar. 401-410.

Har för ett tag sen även sett färdigt de avsnitt av White Collar säsong 4 som sänts. Nu är det ju tyvärr uppehåll tills resten av säsongen visas i januari. Även fast jag tycker att säsong 4 inte har varit lika vass som de tre första längtar jag mycket efter det. White Collar är förresten förnyad för en femte säsong!



















Favoritkaraktär: Vill inte verka tjatig, men NEAL! Som jag älskar den människan. Se bara bilden från säsongens första avsnitt ovan lixom. Så snygg i skägg så jag dör snyggdöden.

Favoritavsnitt: Älskade avsnitt 406 Identity Crisis. Älskar att det var mycket Moz. Älskar Moz När Moz berättade vad som hänt haha. Det var riktigt spännande med alla koder och hemliga agenter och sånt. Riktigt fint att få höra om Moz hoppas hade hänt med sina föräldrar också. Jag vill också ha et hus med hemliga lönngångar! Älskade avsnitt 404 Parting Shots också. Neal Armstrong hahah! Och så fick Sara äntligen vara med igen. Avsnitt 407 Compromising Positions var ju en del roligt det med. Scenen med Peter och Saras photoshoot hahahahhaha.

Favoritpar: Tyvärr har ju inte Sara varit med så mycket denna säsong. Endast två avsnitt om jag inte minns fel.  Men så mycket mer var det inte och så mycket Neal och Sara fick vi inte. Dessutom är hon bortplockad från introt. Så första platsen går lätt till Peter och El. De håller allt ihop de. De skulle vara roligt om de utökade sin familj lite men en bebis till exempel. Det hade varit intressant att se. Och de blir ju inte yngre lixom..

Favoritvänskap: Peter och Neal... Eller Neal och Moz... Älskar båda. Men Peter och Neal har sina småbråk hela tiden.. De borde vara glada att de har varandra!

Övrigt: Det var fint att se de på något annat ställe än NYC i de två första avsnitten. Men det var lika fint när de kom hem sen. De ska hålla sig i NYC allt. Gillar att Gregg Henry var med i de två första avsnitten. Har gillat honom ändå sedan han var med i Gilmore Girls (även om han var ganska jobbig där). Sedan har jag sett honom i både Glee och Bunheads förutom White Collar och fortsatt att gilla honom. Förhoppningsvis blir det mer Sara och hennes försvunna syster när säsongen kommer tillbaka. OCH MERA SARA OCH NEAL! Och sist men inte minst, Sam är Neals pappa! Ska bli spännande att se vad som händer härnäst. Dock, långt kvar..

Inga kommentarer: