söndag 14 oktober 2012

Homeland. Säsong 1.

Skrev för några veckor sen att jag måste börja se Homeland och så har det blivit. Har nu sett den första säsongens 12 avsnitt och det var har varit en riktigt spännande resa, minst sagt. Älskar denna serie totalt! Förstår verkligen alla Emmy vinster den fått. Underbart att säsong 2 har börjat så jag kan fortsätta att se. Om jag förstått det rätt visar SVT den andra säsongen nu med bara en ca vecka efter usa. Då blir man allt stolt över Sverige! Mer sådant.
Favoritkaraktär: Gillar Carrie väldigt mycket. Hur hon tampas med sin sjukdom och sitt arbete samtidigt. Hur hon gör allt för att lösa fallet. Hur ingen tror på henne fast hon har rätt. Jag gillade också Dana väldigt mycket. Hur hon visste att något var fel och var så orolig för sin pappa och så.

Favoritavsnitt: Avnsitten hör ihop med varandra på ett väldigt spännande sett, så kan inte välja ett. DET ÄR JÄTTEBRA OCH SUPERSPÄNNANDE MEST HELA TIDEN.

Favoritpar: Alltså. Gillade Carrie och Brody väldigt mycket. Det lilla man fick. Det lilla som gick. Känns väldigt långt borta att det kommer hända något mer.

Favoritvänskap:  Jag gillar Brodys vänskap med sina barn. Det är fint. Om man bortser från vad han tänker göra. Det där telefonsamtalet alltså.

Övrigt: Tyckte så synd om Saul när hans fru flyttade ifrån honom. När hon sa att hon inte ville att han skulle flytta med. Sad.
   Gillade detaljen att Carrie var moster och barnen blev så glada över att se henne och ville sova bredvid henne. Det var fint.
   Allt med Brody alltså. GOOOOOOSH. Vill att han ska vara snäll och gosig. Tänka på barnen sina. Inte jobba med Abu Nazir.

Nästa säsong: Gaaaaaah, vad ska hända i säsong 2? Vad ska Brody göra? Kommer någon någonsin tro Carrie? Kommer hon minnas?

Inga kommentarer: