onsdag 24 oktober 2012

Pretty Little Liars. 313. This is a Dark Ride.

Som jag längtat efter detta avsnittet. Och som jag är besviken nu. Visst, det var fint att få se tjejorna och allt igen. Men det var inget bra avsnitt tyvärr. Till exempel den där flickan som var hemma hos Ashley och pastor Ted. Vad var det? Det var samma tjej som en av tvillingarna som Ali berättade om förut va? Vart kom hon ifrån? Vart försvann hon? Känns twin theory.. Om det var ett spöke? Vaah? TRÅKIGT. Sen detta med Aria i den där lådan. Hur kunde det ta sådan lång tid för henne att märka att en död Garreth också var där? Han låg ju typ på henne när de öppnade lådan. Så det var Garreth som dog. Vem mördade honom? Och varför tog inte Spencer med honom efter han berättat det där för henne och hon ville att han skulle berätta det för Aria med (osmart vah)? Men detta med Byron och Ali var i alla fall spännande. Det vill jag väldigt gärna veta mer om nu på momangen. Funderar också på det här med att ha halloweenparty på ett tåg. Hur går det till rent praktiskt lixom.. Vart åkte de? Borde de inte må ganska illa? Borde de inte vara ganska mycket säkerhetsrisk över det... Och typ dyrt. haha. Men vem var det i likpåsen förresten? Ali? Och varför var den gömd där? Och hur gick det till? Dessa frågor alltså, aaaaaahhhh. Ge mig januari och massa SVAR!

GLÖMDE DETTA MED HANDEN PÅ SLUTET. MEN VA? HÄR SNACKAR VI DET FULASTE JAG SETT NÅGONSIN.

2 kommentarer:

Lina sa...

Inte nog med det. Hur kunde Hanna inte känna igen Caleb? Vem som helst kunde ju se att det var han under masken. Och hur kunde hon senare inte se att det inte var han under masken?
Enda sedan det blev känt att Toby "hänger" med A så har han ändrat personlighet, men det tycks ingen märka.
Och är flickorna dumma? När de vet att A finns där ute och att hon/han dessutom brukar dyka upp på kostym fester, varför medverkar de? På ett tåg dessutom som är rena rama dödsfällan.
Och varför är vissa delar av tåget helt öde?
Och hur hann Mona tillbaka till ronden på sjukan? På psyket går de typ runt och kolla läget en gång i timmen och vem som helst kunde ju se att det var en hemmagjord docka i sängen.
Nej. PLL har flippat ur mer än någonsin och börjar bara bli löjligt.

Hänna sa...

Svar: Håller helt med dig! Ja och när Hanna nu har så svårt att känna igen Caleb borde hon väll inte berätta hemliga saker så där bara utan att kolla innan..
Ja, Toby är verkligen annorlunda nu. Tittar jämt med skumma fula blickar haha.
Jaa, om jag var de skulle jag aldrig ha satt mig på det där tåget. De verkar knappt bry sig om att A när som helst typ kan döda de. Deras liv verkar inte betyda så mycket för de..
Ja, det här med Mona är så fult. Aldrig att hon skulle ha hunnit vara med på tåget hela kvällen uatn att någon skulle märka det..
Tyvärr så har de ju det.