lördag 8 september 2012

White Collar. Säsong 3.

Ännu en helt strålande säsong! Den här serien är verkligen BRA! Fortsätt inte att läsa om du inte har sett den ännu och tänker göra det. Har du inte sett den SÅ GÖR DET!
Favoritkaraktär: NEAL JAG ÄLSKAR DIG <3

Favoritavsnitt: Även i denna säsong var det riktigt många bra avsnitt som göt det svårt att bara välja ett. Avsnitt 311 Checkmate var riktigt spännande när Keller kom tillbaka och ville ha skatten från Mozz och Neal och använde sig av Elizabeth för att få som han ville. Det var fint att Neal och Mozz gjorde allt för att rädda Elizabeth då även om de kunde råka illa ut. Avsnitt 312 Upper West Side Story var riktigt bra det med. Tänk att ha Neal som sub. Gillade också avsnittet 315 Stealing Home, det hade en riktigt spännande story med Mozz och Neal "jobbandes" undercover för att stjäla en boll på Yankee Stadium. Fint med lite sport i serien också, älskar detta med att Peter spelat probaseball i sina yngre dar.

Favoritpar: Peter och Elizabeth så klart. De håller ihop igenom allt. Riktigt fint när de förnyade sina löften med och Peter anordnade Elizabeths drömbröllop. Neal och Sara var fina de med så länge det varade. Gulligt när de bodde tillsammans ett tag. De hade också en riktigt härlig date i avsnittet 307 Taking Account där de "hade" en massa pengar att spendera tillsammans.  Även Mozz skaffade sig en brud i detta avsnittet, de var riktigt underhållande tillsammans. Dock hon bara med i detta avsnittet.

Favoritvänskap: Neal och Peter. Även om Neal hade STORA hemligheter för honom under stora delar av säsongen. Men när det väll gäller så har de varandras back och det är riktigt FINT! Var fint när Peter försökte hjälpa Neal när han gjort slut med Sara och när Neal tog med sig Peter till Yankee Stadium och de kastade boll med varandra. Och att Neal hittade Peters rookiecard från hans baseballtid och gav till honom. DE ÄR FINA TILLSAMMANS!

Övrigt: Trodde Sara skulle vara med mera. Lixom vara en regular men hon verkar bara ha en återkommande gästroll. Det var några andra finfina gästskådespelare också som jag blev mycket glad över. Bland annat fick jag njuta av två forna Twin Peaksskådisar Mädchen Amick och Dana Ashbrook, en gammal Buffy/Dollhouseskådis Eliza Dushku och True Blood(som jag inte gillar dock men han är SNYGG)skådisen Joe Manganiello i varsitt avsnitt. Lovely!
Ser framemot: Varit lite seg med att skriva denna sammanfattning så har redan hunnit börja se den fjärde säsongen. Har kommit halvvägs på de avsnitt som hittills sänts. Så efter dessa fyra återstående avsnitt får jag bara se ett avsnitt i veckan. Kommer bli jobbigt. Men ser framemot mer Neal och Sara! Och att få veta mera om Neals uppväxt. Om hans fader var korrupt eller inte.

Inga kommentarer: