fredag 14 september 2012

Glee. 401. The New Rachel.

GLEE ÄR TILLBAKA OCH JAG ÄR JÄTTEGLAD! :D Om man bortser från en del saker (drygheten i början hos Gleeksen.. Wade är ganska jobbig.. Att Puck inte var med) så var det ett jättebra avsnitt!

Älskar alla Rachels scener. Älskar Rachel! Älskar NYC! Älskar NYADA! Älskar Kate Hudson (hon och Rachel kommer få en fin tid tillsammans)! Älskar Whoopi Goldberg! Älskar Rachels nya NYADAkompis! Älskar hur Rachel satt och tittade på bilder på Finn hela tiden! Älskar Rachels voiceovers! Älskar att Kurt kom till NYC! Älskar Rachel och Kurt! Älskar deras återförening när de sprang emot varandra och kramades länge! DE HAR JU SÅ FIN VÄNSKAP!

Gleeksen back in Lima var också fina att återse! Särskilt världens bästa Brittany! Hon är så rolig och underbar! Alla utom henne dock var rätt dumma i början men de bättrade sig mot slutet (som börjar bli jobbigt typiskt Glee) men älskar deras Game of Thrones referens haha! Marley verkar underbar, henne kommer jag att gilla det är jag helt säker på! Det var en underbar liten scen mellan Kurt och Sue också. Hon har fått sin lilla bebis nu! Och så hans det med ett roligt jag-hatar-glee-skämt från henne med. Saknade dock Puck (hans halvbror räcker inte)! Finaste scenen i hela avsnittet var när Kurts pappa släppte av honom på flygplatsen. Ååhåhåhåhå! LÄNGTAR TILLS NÄSTA FREDAG!


Inga kommentarer: